speerpunten

Schade Verzekeringen

KBO Noord-Holland en Univé werken samen! 
Unive logo gesn

Vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk om met uw lidmaatschap van KBO Noord-Holland een collectieve schadeverzekering van Univé, speciaal voor de aangesloten KBO leden, af te sluiten.

Leden van KBO Noord-Holland en de bij KBO Noord-Holland aangesloten verenigingen krijgen 5% korting op de schadeverzekeringen van Univé. Daarbovenop kunnen zij ook nog profiteren van de pakketkorting van Univé. Betaald u de premie per jaar dan levert dat óók nog eens een korting op van 3,5%. De korting kan zo oplopen tot wel 18,5% op elke afgesloten verzekering!

De productkorting in één oogopslag

Productkorting

 De pakketkortingen
De pakketkorting start wanneer u 2 of meer schadeverzekeringen afsluit. U krijgt dan per soort verzekering 1% extra korting bovenop de 5% collectieve korting. Dus:
1 verzekering         =       5% collectieve korting
2 verzekeringen     =       5% collectieve korting + 2% pakketkorting
3 verzekeringen     =       5% collectieve korting + 3% pakketkorting
enz. met een maximum van 10 pakketten en dus 5% collectieve korting + 10% pakketkorting op elke afgesloten verzekering.

Let op:         De pakketkorting loopt op per soort verzekering. Heeft u dus twee fietsverzekeringen, dan vallen deze onder één soort verzekering.

Betaaltermijn schadeverzekeringen Korting
Premiebetaling per jaar             =       3,54% extra korting
Premiebetaling per half jaar      =       1,61% extra korting
premiebetaling per kwartaal      =       0,64% extra korting

Voor meer informatie kunt u vanaf 1 januari 2023 contact opnemen met Univé klantenservice: 0592 349 340 (ma-vr: 8.30-21.00 uur, za: 8.30-17.00 uur)

Houd u de website van Univé en KBO Noord-Holland in de gaten voor meer informatie over de samenwerking tussen onze organisaties.